Lista otkaza se širi: Bez Raonića na US Openu

Izvor: N1 televizija, 24.Avg.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lista otkaza se širi: Bez Raonića na US Openu

Kanadski teniser rodom iz Podgorice Miloš Raonić, objavio je na svom Instagram profilu da zbog konstantnih bolova u levom ručnom zglobu propušta takmičenje na US Openu.

To all my friends and fans, I’m writing to provide you with an update on my injury. As you know, I’ve been dealing with a painful condition in my left wrist, which has been bothering me for many weeks now and recently forced me to withdraw from the Cincinnati Masters. I have tried everything in my >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << power to rehabilitate this injury in time for the US Open in order to play an event that is so truly special to me. However, the pain is too great and, in consultation with my doctors, I am left with no option but to withdraw from the event. Today, I underwent a procedure to remove portions of the bone that have been causing the discomfort and preventing me from being able to play the way I normally can. I have too much respect for the US Open and my fellow competitors to take a spot in the draw when I know I cannot give full effort due to this injury. I am crushed to miss this event and a chance to play in front of the fantastic New York crowd, but I truly had no other options. I am already back in the gym starting my rehabilitation, and hope to be recovered and back on the court in a matter of a few weeks. I look forward to rejoining the tour healthier and stronger and finishing the 2017 year in proper form. Thank you for all the support. I’ll keep you updated in the days to come, and look forward to seeing you all at a match soon. Yours, Milos Raonic #TeamMilos

A post shared by Milos Raonic (@mraonic) on Aug 23, 2017 at 7:17pm PDT

- Kao što znate nosio sam se sa bolnim stanjem levog zgloba, koji me mučio mnogo nedelja i naterao da se povučem iz Sinsinatija. Pokušao sam sve da se rehabilitujem za US Open, da igram na turniru koji je za mene toliko poseban. Ipak, bol je toliko veliki i u konsultacijama sa svojim lekarima ništa mi drugo nije ostalo nego da se povučem - između ostalog glasilo je u Raonićevom postu na Instagramu.

Ove goine na prethodna tri Gren slema Raonić je u Australiji i na Vimbldonu dolazio do četvrtfinala, a na Rolan Garosu do četvrte runde. Najbolji plasman na US Openu mu je plasman u četvrtu rundu, što mu je uspevalo u tri navrata.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Raonić propušta Ju-Es open

Izvor: RTS, 24.Avg.2017

Kanadski teniser Miloš Ranić povukao se sa Otvorenog prvenstva SAD zbog povrede zgloba. Kako je poznato zbog povreda do kraja sezone neće nastupati Đoković, Vavrinka i Nišikori. . "Pokušao sam sve što je u mojoj moći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.