Izner povređen pred US open

Izvor: B92, 22.Avg.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izner povređen pred US open

Američki teniser Džon Izner povukao se sa turnira u Vinston Sejlemu zbog povrede zgloba.

Izner je trebalo da igra četvrtfinalni duel protiv Lukaša Rosola, ali je morao da odustane jer je iskrenuo zglob dan ranije.

Organizatori su objavili da se Amerikanac, koji je ovaj turnir osvajao 2011. i 2012. godine, povredio u meču sa Kukuškinom.

Rosol će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Andreas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sepi – Jen Sun Lu.

Ova vest mogla bi da bude važna i za predstojeći US open, pošto je Izner potencijalni protivnik Novaka Đokovića u četvrtoj rundi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izner: Neću da rizikujem pred USO

Izvor: B92, 22.Avg.2014

Američki teniser Džon Izner izjavio je da se povukao sa turnira u Vinston-Sejlemu jer nije želeo da rizikuje svoje učešće na US openu...Izner je zbog povrede skočnog zgloba predao meč Lukašu Rosolu...“Ne mogu da rizikujem da se ozbiljnije povredim pred US open. Osećao sam nelagodu prilikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.