Dona Vekić razočarana kaznom za Kirgiosa!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dona Vekić razočarana kaznom za Kirgiosa!

Iako je izazvao pravi skandal svojim ponašanjem u nedavnom meču sa Stenom Vavrinkom, Nik Kirgios je samo uslovno suspendovan.

Čak ni njegov nastup na US Openu nije doveden u pitanje, a posle svega, hrvatska teniserka Dona Vekić je kratko prokomentarisala tu odluku, jasno stavljajući do znanja koliko je razočarana.



''Kirgios >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije suspendovan. To je smešno i više na tu temu ne želim da govorim'',
poručila je Vekić u izjavi za Njujork post.

Kao što je poznato, mediji već izvesno vreme govore o njenoj vezi sa Vavrinkom, a baš to je bio povod da Kirgios uputi skandaloznu provokaciju u duelu sa Švajcarcem, čime je, ni krivu ni dužnu, u celu priču upleo hrvatsku teniserku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.