Viktoru ponovo pukao film: J**u me celu sezonu... (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktoru ponovo pukao film: "J**u me celu sezonu..." (video)

Srpski teniser Viktor Troicki još jednom je u sezoni na izmaku imao žučnu raspravu sa sudijama, a ono što je izrekao na terenu potvrđuje da su mu se ovakve stvari od početka godine dešeavale više puta.

Nekoliko puta u kalendarskoj godini imao je srpski teniser Viktor Troicki žučne rasprave sa sudijama, a nova je zabeležena na turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Beču.

Srbin je na startu takmičenja savladao Kevina Andersona posle preokreta ali je tokom meča pogubio živce i dobrano se izvikao na arbitre.

Povod za novi okršaj sa sudijama bio je nedosuđeni aut koji je, sudeći na osnovu reakcije Viktora Troickog bio evidentan. Kako je meč igran na terenu koji nema 'hok-aj' nije bilo moguće utvrditi ko je u pravu.

Na snimku se vidi kako Viktor Troicki u besu uzvikuje da se ovakve stvari stalno njemu dešavaju, a nakon što je gem završen progovorio je na srpskom reči koje su našem narodu dobro poznate.

"J***m vam mater više! J**u me celu sezonu, ne mogu ovako da igram" uzvikivao je Viktor.

Nakon toga je srpski teniser od sudije u stolici zatražio da pozove supervizora, a očito da je Troicki uspeo da prevaziđe ovu situaciju pošto je na kraju uspeo da savlada Andersona i plasira se u drugo kolo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.