Srbija povela protiv Paragvaja

Izvor: Akter, 18.Apr.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija povela protiv Paragvaja

Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Paragvaja sa 1:0 u meču za popunu Svetske B grupe Fed kupa, pošto je Aleksandra Krunić na startu savladala Veroniku Sepede Rojg u dva seta, rezultatom 6:1, 6:3

Krunić je danas zamenila Jelenu Janković, koja nije mogla da nastupi zbog povrede stopala, i to je uradila na najbolji mogući način. Pobedom je našoj selekciji znatno olakšala povratak u Svetsku grupu.

U prvom setu Krunić je deklasirala protivnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << prepustivši joj samo početni gem, i to joj je sigurno ulilo dodatno samopuzdanje, pa je u istom ritmu počela i drugi set, u kome je povela sa 3:0.

Čini se da je naša mlada teniserka tada pomislila da je završila posao i malo joj je pala koncentracija, što je Sepede Rojg iskoristila da u sedmom gemu vrati brejk i smanji vođstvo Aleksandre na 4:3.

Neizvesnosti u završnici ipak nije bilo, jer je Krunić već u narednom gemu još jednom napravila brejk, da bi potom na svoj servis završila meč.

U drugom današnjem singlu naša najbolja teniserka Ana Ivanović sastaje se sa Monsaret Gonsales.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.