FED KUP: Aleks za vođstvo Srbije

Izvor: Mondo, 18.Apr.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED KUP: Aleks za vođstvo Srbije

Aleksandra Krunić donela je prvi bod Srbiji u meču za popunu Svetske B grupe Fed kupa protiv Paragvaja u Novom Sadu.

Reprezentacija Srbije povela je protiv selekcije Paragvaja sa 1:0 u meču plej-ofa za ulazak u Svetsku B grupu Fed kupa.

Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić, koja je u Spensu u Novom Sadu savladala najbolju igračicu gostiju Veroniku Kepedu Rojg sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3.

Srpska reprezentativka, koja je u singlu zaigrala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pre Jelene Janković koja nije u dobroj formi zbog povrede, od starta meča je bila ta koja je kontrolisala igru.

Ona je u prvom setu odmah preuzela inicijativu i posle prvog gema na svoj servis osvojila još pet u nizu, ne dozvolivši protivnici ni u jednom trenutku da se vrati u igru.

Krunićeva je i u nastavku igrala u istom ritmu. Niz uspešno dobijenih gemova produžila je do devet, pre nego što je Kepeda Rojg prekinula tu crnu seriju (1:3).

Paragvajka je nakon toga “dodala gas” i pripretila, smanjivši na 3:4, ali se Aleks trgla kada je bilo najpotrebnije i novim brejkom “pobegla” na korak od trijumfa (5:3). Posle toga lagano je okončala meč u svoju korist posle 83 minuta igre.

U drugom meču dana sastaće se najbolja srpska teniserka Ana Ivanović i Monserat Gonzales.

Za nedelju su zakazana još dva singla u kojima će se sastati Ivanović - Rojg, odnosno Krunić - Gonzales, dok bi u poslednjem meču, u dublu, snage trebalo da odmere Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Kepede Rojg i Gonzales.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo je dobro: Krunić sigurna, Srbija vodi 1:0 protiv Paragvaja

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015

Srpkinja ni u jednom momentu nije dovela pobedu u pitanje..Aleksandra Krunić otvorila je pobedom duel protiv Paragvaja u okviru Fed kup okršaja koji se ovog vikenda odigrava u Novom Sadu. Ona je, u ne baš sjajno popunjenom Spensu, sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3) pobedila Veroniku Kepedo i tako dovela...

Nastavak na MozzartSport.com...

Fedkup: Srbija povela protiv Paragvaja - 1:0

Izvor: Politika, 18.Apr.2015

NOVI SAD – Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Paragvaja sa 1:0 u meču za popunu Svetske B grupe, koji je počeo u Novom Sadu...Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je ubedljivo savladala Veroniku Sepede Rojg sa 6:1, 6:3..Srpska teniserka je posle pravog „tornada”...

Nastavak na Politika...

Teniserke danas nastavljaju sa Paragvajem na Spensu

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2015, 09:57

Srpske teniserke danas očekuju novi dueli protiv selekcije Paragvaja za popunu Svetske grupe B FED kupa...Prvi meč igra Ana Ivanović protiv Veronike Sepede Rojg u 13 časova, a sledi meč Aleksandar Krunić - Monserat Gonzales...Nedeljni program će se završiti mečom dublova, a najavljeno je da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.