Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROLAN GAROS: Neplanirani dan pauze, nema tenisa u ponedeljak (FOTO)

Kiša koja nemilice pada u Parizu napravila je problem organizatorima, pa su svi današnji mečevi, uključujući i Novaka Đokovića, odloženi za sutra.

Vremenske prilike nikako ne služe organizatore Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je ovo treći put od početka turnira da kiša kroji raspored.
Ovog puta kiša traje od nedelje uveče, a nastavila se i tokom današnjeg dana, pa su svi dueli planirani za danas odloženi za sutra.
Jedini srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << teniser koji je danas trebao da igra je Novak Đoković koji je  trebalo da igra četvrtfinale protiv Roberta Batista Auguta, ali će oni igrati tek u utorak.
Naravno, zbog svih neprilika, retko ko bi mogao tačno da zna u koje vreme će taj meč početi.
The post ROLAN GAROS: Neplanirani dan pauze, nema tenisa u ponedeljak (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biblijski potop u Parizu: Đoković tek sutra na terenu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016

Kiša odložila današnje mečeve na pariskolj šljaci..Kiša je bila jača od tenisa u Parizu! Zbog obilnih padavina u glavnom gradu Francuske odložen je kompletan današnji program na terenima Rolan Garosa...To znači da će najbolji srpski teniser i jedini naš predstavnik na ovom grend slemu Novak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nebo ugrozilo turnir

Izvor: Danas, 30.Maj.2016

Nijedan meč nije odigran danas na Roland Garosu zbog kiše koja pada od nedelje uveče, što je prvi put posle 16 godina da teniseri nisu čak uspeli ni da izađu na teren u Parizu. Od početka turnira organizatori se bore sa vremenom koje ih je koliko-toliko poslužilo tokom prve nedelje turnira...     ...

Nastavak na Danas...

Rolan Garos? Možda ni danas!

Izvor: Mondo, 31.Maj.2016, 11:14

Kiša izluđuje organizatore Rolan Garosa, ali i sve ljubitelje tenisa. Male su šanse da se tenis igra danas na terenima grend slema u Parizu...Foto: AP/Alastair Grant..U ponedeljak je prvi put posle 16 godina ceo program na Rolan Garosu pomeren za jedan dan. Pauza bi, ipak, mogla da potraje i u utorak,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.