NOVAK OTKRIO PLANOVE! Evo da li Agasi STIŽE u Istborn! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK OTKRIO PLANOVE! Evo da li Agasi STIŽE u Istborn! (FOTO)

Najbolji srpski teniser igra protiv Kanađanina u 2. kolu Istborna.

Novak Đoković je danas saznao ime protivnika u 2. kolu Istborna. Za prolaz u četvrtfinale, najbolji srpski teniser igraće protiv Vaseka Pospišila iz Kanade. U međuvremenu, prvi reket Orlova govorio je za "Eurosport" i izneo planove, vezane za rad sa američkim trenerom.

- Agasi neće biti ovde u Istbornu, ali biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Londonu za Vimbldon. Ostaće sve dok sam ja na turniru, tako da je to sjajna vest - otkrio je Đoković.

Nole je na Otvorenom prvenstvu Francuske izgubio od Dominika Tima u četvrfinalu, neposredno kada je Andre Agasi napustio Pariz.

- Trebalo bi da Agasi stigne sledećeg vikenda, tako da će biti u Londonu i pre početka turnira. Osam ili devet dana koliko smo proveli zajedno u Parizu, bili su korisni za mene, da ga upoznam i da učim od njega - istakao je Đoković.

Srpski as nije se pojavljivao na turnirima između Rolan Garosa i Vimbldona tačno sedam godina. U Istborn je došao sa specijalnom pozivnicu za učešće na turniru.

- Ove godine sam znao da želim da igram, ali sam mislio da su turniri u Kvinsu i Haleu prerano. Želeo sam da se odmorim i da imam vremena da se dobro pripremim. To je razlog zbog kojeg sam došao u Istborn - jasan je Novak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.