Ubio devojku zbog dobitka na lutriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio devojku zbog dobitka na lutriji

TOKIO - Japanska policija uhapsila je jednog pedesetjednogodišnjeg raznosača novina zbog osnovane sumnje da je ubio svoju devojku koja je dobila dva miliona dolara na lutriji, javila je agencija Kjodo.

Hapšenje je usledilo nakon trogodišnje istrage oko nestanka Hisako Jošide iz njenog doma u mestu Ivate 2005. godine, godinu dana pošto je dobila premiju na lutriji.

Ona je samo svom mladiću Jinići >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kumagaiju rekla za dobitak na lutriji, saopštila je policija, preneo je Rojters.

Kumagai je juče priznao policiji da je ubio svoju devojku, a prema njegovim uputstvima policija je pronašla leš nestale Jošide.

Kumagai je priznao da je deo novca upotrebio za otplaćivanje dugova, jer je njegova firma za elektroniku bankrotirala 2005. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio devojku zbog dobitka na lutriji

Izvor: Mondo, 23.Okt.2008

Japanska policija uhapsila je jednog 51-godišnjeg raznosača novina zbog osnovane sumnje da je ubio svoju devojku koja je dobila dva miliona dolara na lutriji, javila je agencija Kjodo.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.