Zvanično - Džerard se vratio u svoj Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Džerard se vratio u svoj Liverpul!

Sada više nema dileme, "Stivi Dži" i "Crveni", priča se nastavlja!

Posle gotovo dve godine Stiven Džerard se vrato u Liverpul.

Nakon spekulacija, odlučio je da počne trenersku karijeru i to u akademiji kluba. On je potvrdio odluku.



"Tamo gde je sve počelo, tamo se vraćam. I ovo nisu samo emocije, razmislio sam gde mogu da pomognem najviše mom klubu. Nema potrebe da pričam šta mi znači Liverpul, ali kada sam odlučio da se vratim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tražio sam ulogu u kojoj ću moći da budem koristan"
, kaže Džerard.



"Ovo je prava odluka, posle razgovora sa čelnicima odlučio sam se da učim, da rastem kao trener, da ponudim mladima moje znanje, ideje, iskustvo, u vremenu u kome im je to najpotrebnije, kada odrastaju i postaju ljudi"
, zaključio je legendarni kapiten.

On će započeti posao za desetak dana, a ovim je stavio tačku na veliku karijeru u kojoj je sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona, proveo kompletnu karijeru u klubu, osim poslednje dve godine u kojima je nastupao za Galaksi u MLS.

Džerard ima 36 godina, debitovao je za Redse 1998. a za klub je odigrao 504 utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džerard: Tamo gde je sve počelo, tamo se i vraćam

Izvor: B92, 20.Jan.2017

Dobra vest za ljubitelje Liverpula. Legendarni fudbaler Stiven Džerard vratio se na Enfild i to u ulozi menadžera...Bivši engleski reprezentativac odlučio je da započne trenersku karijeru u akademiji Redsa...“Ovo nisu samo emocije. Tamo gde je sve počelo, tamo se i vraćam. Razmislio sam gde...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.