Zimonjić i Lindšted u finalu turnira u Dubaiju

Izvor: Blic, 01.Mar.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Lindšted u finalu turnira u Dubaiju

Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted plasirali su se u finale turnira u Dubaiju u konkurenciji parova savladavši u polufinalu Mihaila Južnog iz Rusije i Džonatana Erliha iz Izraela rezultatom 7:6(2), 7:6(2).

Za drugu titulu u poslednjih 15 dana, posle trijumfa u Rotedamu pre dve sedmice, Zimonjić i Lindšted će u subotu igrati protiv Maheša Bupatija iz Indije i Mikaela Lodre iz Francuske.

U svom polufinalu Zimonjić i Lodra su potpuno nadigrali protivnike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali se to nije odrazilo na rezultat, jer su bili neverovatno neefikasni prilikom brejk poena. Srpsko-švedska kombinacija je imala čak 14 prilika da oduzme servis protivnicima, što je za dublove prava retkost, a iskorišćena je samo jedna.

Južni i Lodra su jedan brejk napravili iz pet pokušaja, pa su oba seta rešavana u taj brejkovima, koje su Zimonjić i Lindšted odigrali izvanredno.

Povezane vesti: Zimonjić i Lindšted u polufinalu Dubaija Zimonjić i Lindšted lako savladali tradicionalno neugodne Butorca i Henlija U utorak najpre Janko protiv Davidenka, a od 16 sati Nole protiv Troickog
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zimonjić i Linsted u finalu Dubaija

Izvor: B92, 01.Mar.2013

Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindsted plasirali su se u finale turnira u Dubaiju u konkurenciji parova...Njih dvojica su u polufinalu savladali Mihaila Južnog iz Rusije i Džonatana Erliha iz Izraela rezultatom 7:6(2), 7:6(2)...Njihovi protivnici u borbi za drugu zajedničku titulu biće Indijac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.