ZVANIČNO: Mane četvrto pojačanje Liverpula

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Mane četvrto pojačanje Liverpula

Redsi će platiti 36.500.000 evra za doskorašnje krilo Sautemptona

Jirgen Klop je upecao prvog kapitalca. Barem ako je za suditi po često poremećenim engleskim standardima, jer svi znamo da na Ostrvu nikoga ne cene kao igrače već dokazanbe u Premijer ligi. Sadio Mane to je uradio tokom dve sezone u Sautemptonu, a Liverpul je već po tradiciji posebno osetljiv na fudbalere sa stadiona Sent Meriz.

I danas je doveo već petog igrača Sautemptona u poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tri prelazna roka. Posle Adama Lalane (25.000.000 funti), Dejana Lovrena (20.000.000), Rikija Lamberta (4.000.000) i Natanijela Klajna (12.500.000) za 30.000.000 britanskih novčanica stigao je Mane.

Senegalski krilni fudbaler danas je prošao lekarske preglede na Melvudu i potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpulom. Posao će biti ozvaničen 1. jula kada počne prelazni rok.

"Velik dan za mene. Veoma sam srećan što sam potpisao za jedan od najvećih klubova u Evropi", bile su prve Maneove impresije.

Mane na Enfild dolazi posle dve sezone u Sautemptonu tokom kojih je odigrao 75 utakmica i postigao 25 golova. Prethodno je igrao za Mec i Red Bul Salcburg, a redovan je i u reprezentaciji Senegala.

Pre njega, četu Jirgena Klopa ovog leta su pojačali golman Loris Karijus (Majnc/6.200.000 evra), štoper Džoel Matip (Šalke/bez obeštećenja), a iz Crvene zvezde stiže i zimus kaparisani Marko Grujić.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvanično - Liverpul doveo i četvrto pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016

Fudbalski klub Liverpul realizvao je transfer Sadija Manea iz Sautemptona...Kao što je najavljeno, Mane će postati četvrto pojačanje Liverpula za narednu sezonu, posle golmana Karijusa, Matipa i Grujića...On će nositi dres sa brojem 19, a zanimljivo je da je on peti igrač koji je u poslednje dve...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.