ZNAJU GA PIKSI I GROF: Evo ko će da ZAMENI Uga u ŠPICU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAJU GA PIKSI I GROF: Evo ko će da ZAMENI Uga u ŠPICU (VIDEO)

Crveno-beli blizu rešenja za vođu napada.

Fudbalski reprezentativac Konga Džeremi Bokila, član kineskog Gvangžua R&F, ponuđen je Crvenoj zvezdi kao rešenje za napad u prolećnoj polusezoni

DELIJE ĆE BITI U TRANSU: Na Marakanu se vraća njihov LJUBIMAC (FOTO)

Visokog špica (188cm) dobro poznaje trener Zvezde Miodrag Božović, pošto se sretao s njim na terenima Rusije, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bokila igrao za Terek.

ŽELELA ga je Zvezda, ali je OVAJ klub bio brži (FOTO)

Džeremi Bokila je igrao još za holandski AGOVV, belgijski  Varegem, Spartu iz Roterdama, rumunsku Petrolul, a od 2015. godine član je Gvangžu R&F čiji je trener Dragan Stojković Piksi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

To je taj teškaš: Zvezda dovodi napadača koga su Kinezi platili 2.200.000 evra! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2017

Crveno-beli u završnim pregovorima sa reprezentativcem Konga Džeremijem Bokilom..Možda nije majstor kao Hugo Vijeira, ali je napadač drugačijih karakteristika! Pravi gospodar šesnaesterca. Poruku ovakve sadržine poslali su čelnici Crvene zvezde na pitanje o tome hoće li srpski šampion dobiti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.