WTA Birmingem: Ana brzo završila sa Kanađankom

Izvor: S media, 09.Jun.2011, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA Birmingem: Ana brzo završila sa Kanađankom

Ana Ivanović, srpska teniserka, plasirala se u treće kolo turnira u Birmingemu (nagradni fond 220.000 evra), pošto je savladala Kanađanku Rebeku Marino sa 2:0 (6:3, 6:2).

ATP Hale: Viktor i Andrejeva "smazao" za manje od sat

Seksi Ana kao promoterka ženskog sporta VIDEO

Conga: Ana je slatkiš za pod ruku

Meč >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je trajao 59 minuta, što jasno govori o tome koliko je Ana bila nadmoćna protiv Kanađanke. U prvom setu bio joj je dovoljan jedan brejk (imala je šest mogućnosti), dok je u drugom viđena potpuna dominacija, uz to imala je stoprocentan učinak - dva brejka iz dve prilike.

Ivanovićeva će u narednoj rundi igrati protiv Mirjane Lučić iz Hrvatske, koja je savladala Čehinju Hlavačkovu sa 2:0 (6.2, 7:6).

(Foto: Gulliver/Getty images)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WTA Birmingem: Anina nova "brza" pobeda

Izvor: Sportal.rs, 09.Jun.2011

Ana Ivanović je opet plasman u narednu rundu WTA turnira u Birmingemu obezbedila za manje od sat vremena. U sredu je

Nastavak na Sportal.rs...

WTA Birmingem: Ana odustala od dubla

Izvor: Sportal.rs, 09.Jun.2011

Srpska teniserka Ana Ivanović pobedila je Kanađanku Rebeku Marino i tako se plasirala u četvrtfinale WTA turnira u Birmingemu.

Nastavak na Sportal.rs...

Ana uz povređenu šaku do prvog polufinala u 2011.

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 16:10

Ana Ivanović je po prvi put u 2011. uspela da se plasira u polufinale jednog WTA turnira, a za to je bila zaslužna njena četvrtfinalna pobeda od 6:3, 6:4 nad Hrvaticom Mirjanom Lučić u Birmingemu...Samo 26 minuta bilo je potrebno srpskoj teniserki da osvoji prvi set u kojoj je njena suparnica muku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.