Vulgarno: Ronaldo otkrio kako zove Mesija

Izvor: Blic, 11.Nov.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulgarno: Ronaldo otkrio kako zove Mesija

Rivalstvo između Lionela Mesija i Kristijana Ronalda odavno je prevazišlo okvire današnjeg fudbala, svakim danom je sve jače i jedan drugog teraju da budu bolji. Iako nikada nisu bili u lošim odnosima, nisu baš ni prijatelji, a as madridskog Reala otkrio je kako zovu najboljeg igrača Barselone.

Međusobno su se poštovali do sada, uglavnom imaju reči hvale jedan za drugog, Mesi je često znao da istakne kako Portugalac ima razoran udarac i da odlično igra glavom, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rivalstvo svodio na nivo dva najveća španska kluba.

"Mesi i ja smo različiti kao Porše i Ferari", znao je da kaže Ronaldo, ali je britanski "Telegraf" otkrio kako prema Mesiju zapravo nemaju ni malo poštovanja u svlačionici Madriđana i da ga nazivaju pogrdnim imenima.

Kako navodi ostrvski list, Kristijano je argentinskom čarobnjaku dao uvredljiv nadimak "motherfu***r", što bi u najblažem prevodu značilo loša osoba, a odnos sa Mesijem poredi kao odnos višegodišnje netrepeljivosti između Republike Irske i Velike Britanije.

Takođe, njegovi saigrači, ne svi, neukusno se šale na Mesijev račun nazivajući ga "Ronaldovim kućnim ljubimcem koji može da stane u torbicu", ali i mnogo gore sa dugačke liste uvreda.

Možda im samo smeta što je Mesi pre Ronalda izjednačio Raulov rekord od 71 gola u Ligi šampiona, a najbolji igrač Reala je postigao jedan manje u elitnom takmičenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRISTIJANO RONALDO: Mesija u Realu nazivamo pogrdnim imenima

Izvor: Kurir, 11.Nov.2014

Neki saigrači Portugalca neukusno se šale na Mesijev račun nazivajući ga "Ronaldovim kućnim ljubimcem koji može da stane u torbicu"....Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo otkrio je kako on i njegovi saigrači zovu najboljeg igrača Barselone Argentinca Lionela Mesija..."Mesi i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.