Vukoičić novčano kažnjen za tehničku grešku, Radnički zbog konferencije za medije

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić novčano kažnjen za tehničku grešku, Radnički zbog konferencije za medije

Bivši trener košarkaškog kluba Crvena zvezda Vlada Vukoičić kažnjen je novčano sa 11.800 dinara zbog tehničke greške koju je dobio tokom utakmice sa Mega Vizurom, saopštila je Košarkaška liga Srbije.

Crvena zvezda je u nedelju u Kruševcu izgubila od Mega Vizure sa 76:83, a Vukoičić je kažnjen jer je tokom utakmice dobio tehničku grešku. On je dan kasnije smenjen i na njegovo mesto doveden je Dejan Radonjić.

Takođe, u saopštenju Košarkaške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lige Srbije navodi se da je košarkaški klub Radnički iz Kragujevca kažnjen sa 35.400 dinara, pošto igrači nisu došli na konferenciju za novinare posle utakmice sa Vojvodinom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KLS: Kažnjeni Vukoičić i Radnički

Izvor: B92, 17.Apr.2013

Bivši trener košarkaškog kluba Crvena zvezda Vlada Vukoičić kažnjen je sa 11.800 dinara zbog tehničke greške koju je dobio tokom utakmice sa Mega Vizurom...Crvena zvezda je u nedelju u Kruševcu izgubila od Mega Vizure sa 76:83, a Vukoičić je kažnjen jer je tokom utakmice dobio tehničku grešku...Takođe,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.