Volfsburg nudi Liverpulu sedam miliona evra za Jovanovića

Izvor: Beta, 25.Jan.2011, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfsburg nudi Liverpulu sedam miliona evra za Jovanovića

BEOGRAD, 25. januara 2011. (Beta) - Nemački prvoligaš Volfsburg ponudio je engleskom Liverpulu oko sedam miliona evra za napadača Milana Jovanovića.

Nemački mediji navode da Volfsburg želi da dovede Jovanovića kao zamenu za Edina DŽeka, koji je nedavno prešao u Mančester siti.

Jovanović je prošlog leta prešao iz belgijskog Standarda u Liverpul, a za engleski klub do sada je odigrao 16 utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volfsburg nudi sedam miliona za Jovanovića

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jan.2011

BEOGRAD, 25. januara 2011. (Beta) - Nemački prvoligaš Volfsburg ponudio je engleskom Liverpulu oko sedam miliona evra za napadača Milana Jovanovića. Nemački mediji navode da Volfsburg želi da dovede Jovanovića kao zamenu za Edina DŽeka, koji je nedavno prešao u Mančester siti. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Žigić: Možda se vratim u Rasing

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011, 13:17

Španski i ostrvski mediji tvrde da bi Nikola Žigić u januarskom prelaznom roku mogao da napusti Birmingem u koji je stigao letos iz Valensije.. . Za napadača srpske reprezentacije zainteresovan je Rasing u kojem je Žigić i počeo internacionalnu karijeru gde je u dva navrata odigrao 54 utakmice...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.