Volfzburg hoće Jovanovića i Pantelića!

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jan.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfzburg hoće Jovanovića i Pantelića!

Nemački prvoligaš Volfzburg želi da dovede dvojicu Srba. Nemački klub ponudio je Liverpulu 6 miliona funti za Milana Jovanovića, a merka i Marka Pantelića iz Olimpijakosa.

Jovanović već dugo ponavlja da ne želi nikud da ide i da hoće da se dokaže u Liverpulu, mediji ga stalno sele. Nemački klub je prvi uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zvaničnu ponudu i traži zamenu za Edina Džeka koji je otišao u Mančester Siti. Za Liverpul ovo je prilika da dobro zaradi pošto je Jovanović letos došao kao slobodan igrač.
Pantelić je dobro poznat čelnicima Vukova i bio je na listi njihovih želja još dok je nosio dres Herte. Međutim odlučio je da ode na pozajmicu u Ajaks, a letos je prešao u Olimpijakos, gde je na osam utakmica postigao pet golova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.