Viktor startuje u Madridu

Izvor: RTS, 10.Maj.2010, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor startuje u Madridu

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu. On je poražen od domaćeg tenisera Nikolasa Almagra sa 2:0 (6:1, 7:6 /7:3/). Snimak susreta možete pogledati na našem Drugom programu od 23.27 časova.

U prvom setu našem teniseru ništa nije polazilo za rukom. Protivnik je to iskoristio i lako rešio set u svoju korist, dozvolivši Viktoru da osvoji samo jedan gem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Drugi set doneo je veću borbu našeg tenisera. Almagro, kao i u prvom setu dolazi do velike prednosti - 5:2. Viktor se tada budi, stiže prednost Španca i vodi sa 6:5. Španac osvaja svoj servis. Usledio je taj-brejk.

U taj-brejku domaći teniser je imao više koncentracije i rešio ga u svoju korist sa 7:3.

Pored Viktora u Madridu će nas predstavljati i Jelena Janković i Ana Ivanović u ženskom singlu. Njih dve će se sastati u drugom kolu. Jelena je slobodna u prvom kolu kao nosilac na turniru, dok je Ana slobodna, jer je igrala polufinale Rima.

Njih dve su se do sada sastajale osam puta. Ana vodi sa 6:2 u pobedama, poslednji put sastale su se 2008.

Na turniru u Madridu pored singla Troicki će igrati i u dublu zajedno sa Špancem Marselom Granoljersom. U dublu će igrati i srpsko-kanadski par Zimonjić i Nestor, koji su prvi nosioci na turniru.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki završio takmičenje u Madridu

Izvor: NaDlanu.com, 10.Maj.2010

BEOGRAD, 10. maja 2010. (Beta) - Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je od 35. tenisera sveta Nikolasa Almagra iz Španije sa 0:2 (1:6, 6:7) i takmičenje na turniru Masters serije u Madridu završio u prvom kolu. Nekada 11. teniseru sveta je za pobedu nad Troickim, koji je 40. na ATP rang listi,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.