Vezista Partizana se umalo potukao sa selektorom, vrata reprezentacije mu zatvorena

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezista Partizana se umalo potukao sa selektorom, vrata reprezentacije mu zatvorena

Portal Šansasport otkriva detalje incidenta iz svlačionice na poluvremenu meča sa Moldavijom

Partizanov vezista Nebojša Kosović je bio vinovnik incidenta i rasprave koja se umalo pretvorila u fizički obračun sa selektorom mlade reprezentacije Crne Gore Mojašom Radonjićem. Crnogorski portal Šansasport oktriva da su se Kosović i Radonjić verbalno obračunali na poluvremenu meča sa Moldavijom i da su igrači i stručni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štab sprečili teži incdient. Da je bilo incidenta, potvrdio je i sam Radonjić

Šansasport piše da je u prvom poluvremenu gostovanja u Moldaviji, Kosović bio jedan od slabijih na terenu i da mu je selektor u poluvremenu zamerio na nezalaganju. Radonjić je povisio ton na svakog mladog reprezentativca, a posebno je apostrofirao Kosovića kao glavnog igrača što je Crna Gora bila u zaostatku od jednog gola.

Kosović koji nije hteo da trpi viku selektora, odgovorio je bivšem treneru Lovćena i poručio da mu se ne obraća na takav način, a onda su otrovne strelice krenule da se šire... Očevidci kažu da su saigrači i stručni štab sprečili jači konflikt od verbalnog, piše Šansasport.

Posle ovoga, Kosović je po svoj prilici završio sa mladom reprezentacijom i vrata mlade selekcije Crne Gore su mu zatvorena.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Umalo tuča sa selektorom, Kosović sebi zatvorio vrata reprezentacije Crne Gore

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 09:20

Vezni fudbaler Partizana Nebojša Kosović umalo se nije potukao sa selektorom mlade reprezentacije Crne Gore Mojašem Radonjićem...Fudbaler crno-belih je bio akter incidenta na meču mladih reprezentacija Crne Gore i Moldavije...Kako prenosi crnogorski portal Šansasport, Kosović i selektor Radonjić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.