Venger konačno pobedio Murinja, Arsenalu uvodni meč sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger konačno pobedio Murinja, Arsenalu uvodni meč sezone! (video)

"Perla" Oksa Čembrlena odlučima "Komjuniti šild". Arsenal odbranio titulu, Čelsi daleko od onoga što je pokazao prošle sezone!

Ne baš mnogo uzbuđenja u prvih 15 minuta, mada je Čelsi izveo par opasnih napada.

Vilijan raspoložen, Arsenal nije uspevao da dođe do daha na sredini terena.

A onda je sve promenio Okslejd Čembrlen, sjajna solo akcija i odličan udarac u suprotan ugao, "izmerio" je Kurtou pa su se "Tobdžije" radovale.

Gol možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << videti ovde.

Oks je pobegao još jednom po boku, Bane vadio kestenje iz vatre, a Čelsi je najbolju priliku imao posle centaršuta Remija, kada se Ramireš poklonio pred golom Čeha, ali nije pogodio.

U nastavku ofanziva "Plavaca", posle sat vremena je Azar imao najbolju priliku za izjednačenje, šutnuo je preko gola.

Žiru je zamenio Volkota, propustio tri solidne prilike za desetak minuta, na drugoj strani Čeh je odlično intervenisao posle slobodnjaka Oskara.

Čelsi je pokušavao, ali Falkao koji je na poluvremenu zamenio Remija nije uspevao da ugrozi Čeha. Čini se da Čelsijev vezni red nije uspeo da nametne svoj stil igre, napadači odsečeni, kao da ekipa nije imala ideju.

Arsenal je propustio u finišu preko Kazorle i Remzija da dotuče gradskog rivala, ostalo je 1:0. Ivanović je po ko zna koji put mogao da bude spasila Čelsija, ali je propustio prilku u finišu.

Na kraju slavlje "Gunera", odbranili su titulu osvojenu prošle godine protiv Sitija, a Čelsi je nastavio sa porazima u ovom takmičenju. Oni u 12 nastupa u utakmici koja otvara englesku sezonu imaju čak 7 poraza.

Ovo je i "skidanje prokletstva" za Arsena Vengera, posle 14 mečeva konačno je savladao Murinja. Ovo je i prvi poraz "Plavaca" protiv gradskog rivala posle osam mečeva.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.