VREMEPLOV: Nije samo Toti, i Kristijano Ronaldo je bio ‘žrtva’ skrivene kamere (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Mar.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Nije samo Toti, i Kristijano Ronaldo je bio ‘žrtva’ skrivene kamere (VIDEO)

Oni su svetske face, idoli mladih, ali i javne ličnosti čiji se korak prati iz minuta u minut, ipak ni oni sami nekad ne znaju šta ih čeka.

Tako je Frančesko Toti bio ‘žrtva’ skrivene kamere. I ne samo on, slično su prošli Đanluiđi Bufon, Siniša Mihajlović i mnogi drugi… Naravno,ova dvojica kroz sjajnu produkciju italijanske skrivene kamere. Ipak, jednom se upecao i Kristijano Ronaldo. Ne baš u visokobudžetnoj produkciji, ali se dobro prepao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> VREMEPLOV: Kako mladi Toti nije mogao da odoli seksi konobarici, posle mu se smejala cela Italija (VIDEO)
Naime, tokom okupljanja reprezentacije Portugalije za kvalfikacione mečeve za EP, Ronaldo se našao u skrivenoj kameri. Naime, vedeta Real Madrida je krenula do studija da navodno vidi nove kopačke, a onda je iz kutije izleteo Rikardo Kvarežma. Evo kako je to izgledalo: 

The post VREMEPLOV: Nije samo Toti, i Kristijano Ronaldo je bio ‘žrtva’ skrivene kamere (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.