(VIDEO) EMIR BRŽI OD VETRA: Bekrić u finalu EP

Izvor: Kurir, 13.Avg.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) EMIR BRŽI OD VETRA: Bekrić u finalu EP

CIRIH - Srpski atletičar Emir Bekrić plasirao se u finale discipline 400 metara s preponama na Evropskom prvenstvu u Cirhu.

Bekrić je u svojoj kvalifikacionoj grupi osvojio drugo mesto i direktno se plasirao u finale. Srbin je stazu od 400 metara istrčao za 49 sekundi i 21 stotinku. Prvo mesto osvojio je domaći atletičar Karim Husein (49,16 sekundi).

Najbolji rezultat u polufinalu imao je Finac Magi Rasmus, koji je trčao 48,54 sekunde. Bekrić je večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ostvario ukupno najslabije vreme od svih finalista.

Emir Bekrić je posle trke rekao da je sve takmičare poremetilo pomeranje satnice trke.

"Nikada do sada nije se dogodilo da dođemo na stadion i da počnemo da se zagrevamo, a da nas pre toga niko nije obavestio o pomeranju satnice i same trke. Zagrevanje je tako trajalo neverovatnih tri sata, ali sam i pored toga zadovoljan trkom. Ostvario sam ono što sam zacrtao, da budem prvi ili drugi u grupi, i da se plasiram u finale. U finalu želim da uživam u trci, bez pritiska", izjavio je Bekrić.

Finalna trka je na programu u petak od 20 časova i 52 minuta.

Miloš Raović bez finala EP

Srpski atletičar Miloš Raović nije uspeo da se plasira u finale u disciplini 400 metara. Raović je u svojoj polufinalnoj grupi završio na sedmom mestu, a ostvario je rezultat od 46,09 sekundi čime je postavio novi nacionalni rekord za takmičare do 23 godine. Plasman u finale iz Raovićeve grupe obezbedili su Britanac Metju Hadson-Smit i Belgijanac Džonatan Borle. U finalu će se takmičiti još Britanac Martin Runi, Španac Samjuel Garsija, Britanac Konrad Vilijams, Nemac Kamge Gaba, Izraelac Donald Sanford i Poljak Jakub Krzevina.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekrić u finalu EP!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2014

Reprezentativac Srbije zauzeo je drugo mesto u svojoj polufinalnoj trci i plasirao se u finale na 400 metara sa preponama...Foto: Guliver/Getty images/Ian Walton..Emir Bekrić u petak od 20.52 časa će pokušati da uđe u istoriju, treću godinu zaredom!..Osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu...

Nastavak na Mondo...

Kao vetar: Bekrić u finalu Evropskog prvenstva!

Izvor: Blic, 13.Avg.2014

Emir Bekrić prošao je u finale Evropskog prvenstva na 400 metara sa preponama pošto je u svojoj grupi završio kao drugi, iza Kariema Huseinija iz Švajcarske...Uskoro opširnije....Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...

Bekrić u finalu EP na 400 metara prepone

Izvor: Politika, 13.Avg.2014

CIRIH – Srpski atletičar Emir Bekrić plasirao se danas u finale Evropskog prvenstva u Cirihu u disciplini 400 metara s preponama, pošto je u polufinalu u drugoj kvalifikacionoj grupi zauzeo drugo mesto...On je trku istrčao u vremenu od 49 sekundi i 21 stotinku, što mu je najbolji rezultat ove...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.