Uživo: Krunićeva sanja na javi, osvojila prvi set protiv 27. na svetu - 7:5

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Krunićeva sanja na javi, osvojila prvi set protiv 27. na svetu - 7:5

Naša teniserka Aleksandra Krunić igra meč drugog kola na US openu protiv Amerikanke Medison Kiz.

Mlada Srpkinja sanja na javi, jer je posle tri pobede u kvalifikacijama slavila i na velikoj sceni Njujorka, jer je bila bolja od Poljakinje Kataržine Piter sa 6:4, 6:1.

Krunićeva je bila odlična i u prvom setu protiv Kiz, iako je 116 mesta lošije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plasirana od nove nade američkog tenisa, koja je 27. na svetu.

Obe su čuvale servis, a prava borba viđena je u 10. gemu kada je naša teniserka uspela da se izvuče iz neugodne situacije i spase čak četiri brejk, ujedno i set lopte, te izjednači na 5:5.

Zatim je odvela set u taj-brejk, dva puta oduzela servis protivnici i sa 7:4 napravila prvi korak ka velikom trijumfu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Krunićeva sjajna u prvom setu, veliki pad u drugom protiv 27. na svetu - 7:5, 2:6

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

Naša teniserka Aleksandra Krunić igra meč drugog kola na US openu protiv Amerikanke Medison Kiz...Mlada Srpkinja sanja na javi, jer je posle tri pobede u kvalifikacijama slavila i na velikoj sceni Njujorka, jer je bila bolja od Poljakinje Kataržine Piter sa 6:4, 6:1...Krunićeva je bila odlična...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.