Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesan pad sakupljača loptica, ali reakcija Almagra je još veći hit (VIDEO)

BARSELONA - Nikolas Almagro i Teimuraz Gabašvili odmijerili su snage u prvom kolu ATP turnira u Barseloni a "šou je ukrao” tinejdžer koji je bio zadužen za sakupljanje loptica.

Nakon što je pokupio loptice sa terena, dječak je trčao ka svom mjestu, ali je onda sve krenulo naopako: zapleo se, posrnuo i tresnuo glavom o zaštitnu ogradu, ali nije dozvolio da ga to poremeti.

Brzo se pridigao kao da se ništa prije toga nije desilo.

Čudan zvuk udara iza njegovih leđa poremetio je Almagra koji se spremao da servira.

Španac se okrenuo ka skupljaču, uputio mu pogled.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) ALMAGRO U ČUDU: Skupljač loptica lupio glavom u ogradu

Izvor: Kurir, 20.Apr.2016, 14:53

...Dečak je u trećem setu pri servisu Almagra dodao lopte Špancu, a onda je pošao ka mestu gde stoji Međutim, on se sapleo i udario glavom u zaštitnu ogradu Dečak je brzo ustao kao i da se ništa nije desilo..Almagro se na kratko okrenuo, a onda je nastavio da se priprema za servis..Autor: Kurir...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.