Uhapšen zbog krađe i povrede službenog pečata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krađe i povrede službenog pečata

Policija u Novom Pazaru uhapsila je M.S. (30) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teške krađe i skidanja i povreda službenog pečata i znaka.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

M.S. se sumnjiči da je sa ulaznih vrata svoja tri lokala, koja su bila plombirana i u njima bili ostavljeni prethodno oduzeti ruleti, pokidao razmerne trake, oštetio službene pečate i pomenute rulete zamenio drugim, neispravnim ruletima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UHAPŠEN NOVOPAZARAC: Tri oduzeta ruleta, zamenio neispravnim

Izvor: Kurir, 27.Maj.2017

...Osumnjičen je i da je prethodno sa svoja tri lokala skinuo službene pečate kojim su bili plombirani, odnosno zatvoreni..On se tereti za skidanje službenog pečata i tešku krađu"M S je, kako se sumnja, sa ulaznih vrata svoja tri lokala, u kojima su bili ostavljeni na čuvanje predhodno mu oduzeti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.