UŽIVO: Troicki - Ćorić 4:6, 1:6, 6:3, 6:2, 5:1

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Troicki - Ćorić 4:6, 1:6, 6:3, 6:2, 5:1

Supertalentovani Borna Ćorić, protivnik je Viktoru u drugom meču duela između Srbije i Hrvatske, a pokazao je puno puta da može da bude veoma nezgodan...

5:0 - Još samo jedan gem do kompletiranja velikog preokreta Viktora Troickog.

4:1 - Borna je ipak uspeo da osvoji jedan gem u petom setu.

4:0 - Viktor se sada šeta Kraljevom. Borna ide pognute glave.

3:0 - Da li je ovo kraj za Hrvate? Viktor je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uzeo i drugi brejk u trećem setu, sve miriše na to da će da deklasira Ćorića u njemu.

2:0 - Kao da su se Borni zavezale ruke, Troicki dolazi do kapitalne prednosti u odlučujućem setu.

1:0 - Odmah brejk! Viktor igra na krilima publike i svog naleta. Borna kao da je istrošio ceo arsenal.

----------------------------------------------

6:2 - Vrlo lako Viktor osvaja ovaj set. Sada je 2:2. Idemo ispočetka.

5:2 - Posle velike borbe, naš teniser je uzeo novi brejk i servira za set.

4:2 - Viktor ima vrlo jaku psihu. Ne opušta se, a čini se i da je bolje fizički spreman. Borna nastavlja da greši, mada se nije lako predao. Morao je Troicki dobro da se pomuči. Ima ovde još da se igra, nadamo se petom setu.

3:2 - Evo preokreta, Viktor je bez izgubljenog poena uzeo brejk. Doduše, Borna mu je umnogome pomogao. Izgleda da Troicki ipak neće proći kao Nadal i Mari.

1:2 - Iako je Viktor imao brejk loptu, Ćorić je uspeo da je spasi i da povede sa 2:1.

0:1 - Posle kraće pauze, počeo je četvrti set. Ćorić je uz dosta muke došao do prednosti.

-------------------------------------------------

SET ZA VIKTORA TROICKOG! NIŠTA NIJE GOTOVO!

5:3 - I pored bola u nozi, Ćorić je uspeo da dođe do gema.

5:2 - Bez izgubljenog poena Troicki je došao do prednosti od 5:2. Čini se da ćemo se još zadržati ovde. Viktor se skroz podigao. Čini se da Ćorić ima problema sa levom nogom.

4:2 - Sada je Ćorić podlegao atmosferi. Troicki uzima još dva gema zaredom, mladi Hrvat je počeo da greši.

2:2 - Evo Viktorove psihičke spreme. Uradio je ono što je Borna uradio u prvom setu. Vratio je brejk i sada servira za vođstvo, prvo još od prvog seta.

0:2 - Imao je Viktor 30:40 na servis protivnika, ali nije iskoristio brejk loptu. Ušlo se u neizvesnu završnicu, ali mladi Ćorić je igrao kao da je on stariji deset godina.

0:1 - Na samom početku drugog seta, odmah brejk za Hrvata. Ne vidi se boljitak za Viktora. Imao je čak tri brejk lopte, treću je iskoristio.

-----------------------------------------------------------------------------

1:6 - Ćorić lagano privodi kraju drugi set i Viktor sada mora da dobije tri ako misli da donese novi poen Srbiji u duelu sa Hrvatskom!

1:5 - Hrvatski vunderkind nastavlja sa briljantnom partijom, a Troicki nema ogovor i gubi još jedan svoj servis! Ćorić vezuje dva gema i sada je na korak od osvajanja drugog seta - 1:5.

1:3 - Borna Ćorić dobija i treći gem u drugom setu, da bi Viktor konačno osvojio svoj prvenac u ovom delu meča i sada je 1:3.

0:2 - Mladi Ćorić igra kao navijen, Troicki nikako ne može da dođe do svoje igre i gubi servis odmah na startu drugog seta, pa je sada pred njih vraški težak zadatak - 0:2.

-------------------------------------------------------------------------------

4:6 - Borna vodi 1:0! Viktor Troicki je po drugi put izgubio servis u prvom setu, pa je mladi teniser uspeo da povede sa 1:0 u drugom meču prvog dana.

4:5 - I dalje je status quo u Kraljevu. Mladi Borna Ćorić drži svoj servis kao i Viktor svoj, pa je rezultat u egalu i dalje.

3:4 - Troicki je presekao seriju mladog Hrvata i izjednačio na 3:3, ali je Ćorić ipak uspeo da zadrži servis i dobije, po mnogima ključni, sedmi gem.

2:3 - Hrvatski mladi teniser je uspeo odmah da vrati brejk, a sigurnom igrom na svoj servis, dođe i do prednosti, pa je sada u mini seriji od 3:0.

2:1 - Trgao se posle dva izgubljena gema na početku duela, Borna Ćorić, pa je bez izgubljenog poena dobio treći gem i smanjio rezultat u prvom setu.

1:0 - Posle teškog i dugog prvog gema na meču Troickog i Ćorića, srpski teniser dolazi do brejka posle druge brejk lopte za početno vođstvo.

15.00 - Meč između Viktora Troickog i Borne Ćorić počinje za pet minuta, Srbija trenutno vodi protiv Hrvatske sa 1:0.

Prvi teniser sveta Novak Ðoković pohvalio je danas navijače u Kraljevu na izuzetnom sportskom duhu koji su pokazali tokom njegove pobede nad Matom Delićem u prvom meču Dejvis kup susreta sa Hrvatskom.

"Zadovoljan sam atmosferom i publikom, ovo je poseban dan za Srbiju i Kraljevo, svi su pokazali poštovanje prema protivniku. Hvala im na tome što je sve proteklo u sportskom duhu", rekao je Ðoković, koji je pobedom od 3:0 u setovima doneo Srbiji prvi poen. Mate je nezgodan igrač koji je pokazao svojim teniskim kvalitetima da je spreman da se nađe u samom vrhu. Igrao sam najbolje kada je bilo najbitnije, nisam dozvolio ni jednu brejk loptu i u tome mi je pre svega pomogao dobar servis", rekao je Ðoković.

Nakon što je Novak Đoković rutinski savladao Matea Delića rezultatom 3:0 (6:3, 6:2, 6:4), na teren u Kraljevu će izaći Viktor Troicki i Borna Ćorić.

Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Troicki - Ćorić (15:10)! Može li Srbija do 2:0

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2015

Novak je lako pobedio Delića, dok Viktora Troickog očekuje teži zadatak protiv supertalentovanog Hrvata Borne Ćorića. Ostanite uz portal VESTIONLINE i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Kraljeva.

Nastavak na Vesti-online.com...

Đoković: Pobedio sportski duh Srbije i Kraljeva

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2015

KRALJEVO - Prvi teniser svijeta Novak Đoković pohvalio je danas navijače u Kraljevu na izuzetnom sportskom duhu koji su pokazali tokom njegove pobjede nad Matom Delićem u prvom meču Dejvis kup susreta sa Hrvatskom..."Zadovoljan sam atmosferom i publikom, ovo je poseban dan za Srbiju  i Kraljevo,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković oduševljen Kraljevčanima: Hvala!

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015

"Publika je pokazala kulturu, to je slika koja je obišla svet", rekao je u Kraljevu naš najbolji sportista...Foto: Teniski savez Srbije..Prvi teniser sveta Novak Đoković pohvalio je danas navijače u Kraljevu na izuzetnom sportskom duhu koji su pokazali tokom njegove pobede nad Matom Delićem u prvom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.