Đoković: Ovo je poseban dan za tenis u Srbiji

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Ovo je poseban dan za tenis u Srbiji

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan nastupom u pobedi nad Matom Delićem i posebno atmosferom u Kraljevu na duelu Dejvis kupa protiv Hrvatske.

- Odigrao sam najbolje kada je to bilo najbitnije. Nisam se nijednom suočio sa brejk loptom, u čemu mi je mnogo pomogao servis. Sve u svemu, zadovoljan sam nastupom i, pre svega, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << publikom i atmosferom - rekao je Đoković za RTS posle meča u Kraljevu.

Srbija je povela protiv Hrvatske posle Đokovićeve ubedljive pobede nad Matom Delićem sa 3:0 u setovima.

- Trebalo je dobiti ovaj meč. Na kraju krajeva, svestan sam da su me ljudi već upisali kao pobednika, ali Mate je nezgodan, vrlo talentovan igrač, sa potencijalom da bude u vrhu.

Đoković je dodao da se nada da je publika u Kraljevu zadovoljna.

- Ovo je poseban dan za tenis u Srbiji. Svi prisutni su pokazali poštovanje prema protivniku, atmosfera je protekla u sportskom duhu. Izuzetno mi je drago što sam se pokazao pred publikom u Kraljevu i celom ovom regionu - istakao je najbolji svetski teniser.

U duelu Srbije i Hrvatske sledi meč između Viktora Troickog i Borne Ćorića. Pobednik duela Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu će se sastati sa boljim iz susreta Brazila i Argentine.

(Foto: Beta/AP/Darko Vojinovic)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Zadovoljan igrom i publikom u Kraljevu

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2015

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan pobedom nad Matom Delićem i atmosferom u Kraljevu, na duelu Dejvis kupa protiv Hrvatske. . . - Odigrao sam najbolje kada je to bilo najbitnije. Nisam se nijednom suočio sa brejk loptom, u čemu mi je mnogo pomogao servis. Sve u svemu, zadovoljan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.