URNEBESNO - Ekpe Judo grudvama na Obradovića! Evo kako je Željko reagovao! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO - Ekpe Judo grudvama na Obradovića! Evo kako je Željko reagovao! (video)

Iako su se utisci posle spektakularnog evroligaškog meča između Zvezde i Fenerbahčea već slegli, na Tviteru se pojavio jedan veoma zanimljiv snimak sa Ekpeom Judom i Željkom Obradovićem u glavnim ulogama.

Sve se događalo pre utakmice sa Zvezdom u beogradskoj hali ''Aleksandar Nikolić'', posle treninga koji je odradila ekipa Željka Obradovića.

Svi su, očigledno, bili sjajno raspoloženi, pa su počeli i sa grudvanjem. Ekpeu Judou se ova zimska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra baš dopala, pa je sačekao da izađe i trener Željko Obradović, kome je takođe namenio jednu grudvu.

Željko se nasmejao, a onda krenuo da ''uzvrati udarac'' svom košarkašu.

Pogledajte u prilogu kako je sve izgledalo...

--

Adam gibi adam Ekpe Udoh, Obradovic'e kartopu atıyor 😂 https://t.co/E39IKvUoKO

— Ahmet Melik SUBAŞI (@ahmetmsubasi) January 31, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAO MALO DETE: Judo grudvao saigrače u Beogradu, pogđen je i Žoc, evo kako je reagovao (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2017, 11:02

Fenerbahče je poražen u Beogradu protiv Crvene zvezde u Evroligi, a u srpskoj prestonici se najbolje zabavljao upravo tragičar te utakmice Ekpe Judo.. . Naime, turski mediji su kao šaljiv snimak objavili dešavanja posle treninga Fenerbahčea u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’. Naime, na njemu je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.