UEFA ispravila grešku - Zvezda tamo gde pripada! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ispravila grešku - Zvezda tamo gde pripada! (video)

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) ispravila je grubu grešku kojom je nepravedno izostavila Crvenu zvezdu iz popisa klubova koji su osvojili titulu prvaka Evrope.

Najavljujući predstojeće finale Lige šampiona zvanični "Tviter" nalog elitnog takmičenja koji se nalazi pod kontrolom UEFA napravio je grubu grešku kojom je pogođen aktuelni šampion Srbije.

Na zvaničnom "Tviteru" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona u četvrtak je napravljen popis svih prvaka Evrope od 1956. godine do danas, a kod Crvene zvezde je najpre napravljena greška u imenu, da bi potom umesto ispravke Zvezda bila izbačena sa liste.

Danas je na programu borba za titulu prvaka Evrope, a u 61. finalu elitnog klupskog takmičenja igraće Real Madrid i Atletiko Madrid.

Tim povodom na "Tviteru" Lige šampiona ponovo se pojavio pomenuti popis koji je napravljen u četvrtak, ali je ovoga puta sve na svom mestu.

Ime Crvene zvezde napisano je ispravno, a šampion Srbije zauzeo je svoju poziciju u 1991. godini kada je klub sa "Marakane" stigao do najvećeg uspeha u svojoj istoriji.

2016 #UCLfinal? https://t.co/KVSBYypjkdhttps://t.co/pIYsfKOYGh

— Champions League (@ChampionsLeague) May 28, 2016
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAVO, UEFA: Zvezda najzad dobila svoje mesto među ‘najvećima’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2016

UEFA je iz trećeg puta uspela da ispravi svoju grešku i crveno-bele svrsta među šampione Evrope gde joj je i mesto.. . Protesti navijača Crvene zvezde na Tviteru su urodili plodom. Posle dve velike greške, treći put šampion Evrope 1991. godine je Crvena zvezda.. Prvo je pisalo Crvenazva Zvezda,...

Nastavak na HotSport.rs...

Sreća opet uz "kraljeviće": Real je šampion Evrope!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2016

Istorija se ponovila. Isti timovi, iz istog grada, opet u finalu Lige šampiona kao i 2014. godine. I opet je sreća bila uz "kraljeviće". Real je na krovu Evrope pošto je u finalu Lige šampiona pobedio Atletiko posle boljeg izvođenja penala - 5:3. Posle 120 minuta iscrpljujuće borbe bilo je - 1:1...Bila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.