Zna se za koliko Katai može iz Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se za koliko Katai može iz Zvezde!

Najbolji strelac domaćeg šampionata u minuloj sezoni Aleksandar Katai pokazao je da ima kvalitet za igranje u mnogo jačoj ligi od domaće zbog čega u Crvenoj zvezdi samo čekaju na pravu ponudu koja će označiti kraj saradnje sa ofanzivnim vezistom.

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušaće da zadrži najbolje igrače do kraja kvalifikacija za evropska takmičenja, ali nije isključeno da najbolji strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe i jedan od najboljih igrača lige napusti "Marakanu" početkom leta.

Ofanzivni vezista Aleksandar Katai odavno se nalazi na meti klubova iz zapadne Evrope ali je Crvena zvezda do sada uspevala da "odbije napade" na svog prvotimca i nije prihvatala ponude koje su stavljane na sto.

Konkretno, crveno-belima je za Aleksandra Kataija nuđeno 2 miliona evra što je cifra na koju u Zvezdi nisu pristali, ali je situacija takva da svaka veća suma mora da bude uzeta u obzir.

Bivšem fudbaleru Vojvodine i Olimpijakosa ugovor ističe na leto 2017. godine a jasno je da produžetak saradnje nije opcija jer Aleksandar Katai želi novu šansu u inostranstvu.

Svakako da će na stadionu "Rajko Mitić" dobro proceniti situaciju i videti šta je najbolje rešenje, ali navijače Crvene zvezde ne bi trebalo da iznenadi ukoliko Aleksandar Katai bude prodat u letnjem prelaznom roku.

Na kraju krajeva, rezultati na startu kvalifikacija za Ligu šampiona odigraće bitnu ulogu u ovoj priči jer bi eventualni neuspeh doveo do sigurne prodaje Kataija, a uspeh bi, sa druge strane, verovatno samo odložio neminovno.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.