Svi mogući ishodi grupne faze Lige šampiona na jednom mestu!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi mogući ishodi grupne faze Lige šampiona na jednom mestu!

Dosta toga je poznato, a evo i tabele ko bi mogao da bude prvi, a ko drugi na kraju grupne faze Lige šampiona.

Grupa E

Što se tiče učesnika osmine finala, sve je jasno, Monako će kao prvi u narednu fazu, a Leverkuzen kao drugi. Pitanje koje se u ovoj grupi postavlja jeste da li će Totenhem ili CSKA u Ligu Evrope.

Večeras igraju:

Leverkuzen - Monako

Totenhem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - CSKA

Grupa F

I ovde se znaju dva učesnika naredne faze Lige šampiona, ali je veliko pitanje kakav će biti redosled ekipa. Borusija je trenutno prva sa 13 bodova, Real Madrid ima 11, ali se ove dve ekipe večeras sastaju u Madridu.

Sporting ima 3 boda, Legija samo 1, ali Poljaci večeras dočekuju Portugalce.

Real Madrid - Dortmund

Legija - Sporting

Grupa G

Lester je definitivno prvi, a pitanje koje se postavlja jeste: Porto ili Kopenhagen? Porto ima 8 bodova, Kopenhagen 6, Briž nema bodove.

Porto - Lester

Briž - Kopenhagen

Grupa H

Juventus je siguran učesnik naredne faze, dok će se Sevilja i Lion boriti za dodatno mesto u osmini finala. Dinamo Zagreb je izgubio odavno sve šanse za plasman u osminu finala. Juventus ima 11 bodova, Sevilja 10, Lion 7.

Juventus - Dinamo

Lion - Sevilja

Lion ima jasnu računicu, pobeda od dva gola razlike protiv Sevilje ih vodi u narednu fazu. Ništa drugo ne dolazi u obzir jer će u tom slučaju Sevilja proći dalje.

Za kraj, evo i spiska svih ekipa koje su prve u grupi ili mogu do prvog mesta u Ligi šampiona i spiska svih ekipa koje su druge u grupi ili mogu do drugog mesta.

 Prvi u grupi

 Drugi u grupi

 Arsenal  PSŽ

 Napoli  Benfika

 Barselona  Mančester siti

 Atletiko  Bajern

 Monako  Leverkuzen

 Dortmund/Real  Real/Dortmund

 Lester  Porto/Kopenhagen

 Juventus/Sevilja  Sevilja/Juve/Lion

Dakle, na osnovu ove tabele će se održati žreb, prvoplasirani će igrati protiv drugoplasiranih, s tim što ekipe iz iste grupe i iz iste zemlje ne mogu da se sastanu u osmini finala.

Žreb je 12. decembra.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rojs za prvo mesto, bruka Lestera i "nula" Dinama!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2016

Dortmund u 87. minutu preko Rojsa stigao do boda na "Bernabeuu" i prvog mesta u grupi. Lester doživeo debakl u Portugalu, Sevilja prošla. Dinamo bez gola u Ligi šampiona!..Uskoro opširnije....REZULTATI UŽIVO:..GRUPA E..Leverkuzen – Monako 3:0 (1:0)../Jurčenko 30, Brandt 48, De Sanktis 81ag/..Totenhem...

Nastavak na Mondo...

More, Srbine, ne "ori" terene Lige šampiona (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2016, 08:23

Fudbaleri Legije uspeli su da savladaju Sporting iz Lisabona sa 1:0 u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona i tako obezbede plasman u Ligu Evrope...Jedini gol na meču postigao je Brazilac Giljerme i to na asistenciju Aleksandra Prijovića, Švajcarca srpskog porekla, koji je i pre toga bio u centru...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.