Stanojević: Moramo da budem strpljivi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Moramo da budem strpljivi

BEOGRAD -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kazao je danas novinarima u Beogradu da će njegovi igrači morati više da reskiraju, ali i da budu strpljivi u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv belgijskog Genka.

"Moraćemo više da reskiramo, ali i da budemo strpljivi bez obzira da li imamo pozitivan rezultat. Trebaće nam puno koncentracije i moramo da budemo oprezni, pošto Genk u svakom trenutku može da postigne pogodak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Posebno su opasni iz kontranapada", ocenio je Stanojević.

Partizan je u prvom meču u Briselu, 26. jula, poražen sa 2:1. Revanš će se igrati sutra u Beogradu u 20.45, a trener crno-belih očekuje da Genk zaigra u nešto drugačijem sastavu.

"U prvom kolu belgijskog prvenstva igrali su sa Bardom i Ogundžimijem u napadu. Očekujem da tako počnu i sutra, ali sam ubeđen da neće menjati sistem igre koji je 4-4-2", rekao je Stanojević.

On je dodao da neće biti iznenađenje ako gosti budu imali veći posed lopte u sutrašnjoj utakmici.

"Ne trebamo da budemo nervozni. Ekipa je spremna za 120 minuta, a razmišljali smo i o penalima. Ništa ne prepuštamo slučaju", kazao je strateg crno-belih.

Prema Stanojevićevim rečima, u slučaju da Genk povede igrači Partizana moraju da "ostanu hladne glave" i pokušaju da preokrenu rezultat.

"Imamo mlade igrače koji u svakom trenutku mogu da reše meč. Oni zaslužuju da igraju i nisu tu kao alibi za eventualni neuspeh", dodao je on.

Stanojević je rekao da je savetovao igrače Partizana da ne prave faulove u "zoni šuta", pošto gosti iz Belgije imaju "dobre izvođače prekida".

"Imamo i mi nekoliko igrača koji dobro šutiraju sa distance. To je jedan od načina na koji možemo da probijemo njihovu odbranu", smatra Stanojević.

Trener Partizana rekao je da nema nedoumica oko sastava, kao i da Dijara "još traži formu" posle povrede.

On je dodao i da je veliko interesovanje navijača crno-belih za utakmicu sa Genkom "motiv više" ekipi.

Kapiten Partizana Saša Ilić kazao je da "nije sumnjao da će izostati podrška navijača" i da je sada "sve na igračima".

"Mogu da obećam da ćemo pružiti maksimum", dodao je Ilić.

Portparol Partizana Marko Vjetrović rekao je da su ulaznice za severnu i južnu tribinu stadiona u Humskoj rasprodate i da su pred meča sa Genkom "nadmašeni svi rekordi iz prošlih sezona kada je Partizan igrao Ligu šampiona".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Bitno je da budemo strpljivi

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2011

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kazao je danas novinarima u Beogradu da će njegovi igrači morati više da reskiraju, ali i da budu strpljivi u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv belgijskog Genka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

STANOJEVIĆ: PROTIV GENKA OFANZIVNO I STRPLJIVO

Izvor: Kurir, 02.Avg.2011

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je uoči revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Genka da će "crno-beli" igrati ofanzivno, ali strpljivo...BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je  uoči revanš meča...

Nastavak na Kurir...

Stanojević: Strpljivo do pobede

Izvor: RTS, 02.Avg.2011

Moraćemo više da rizikujemo, ali i da budemo strpljivi bez obzira da li imamo pozitivan rezultat. Trebaće nam puno koncentracije i moramo da budemo oprezni, pošto Genk u svakom trenutku može da postigne pogodak, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči revanš meča protiv belgijskog...

Nastavak na RTS...

Stanojević: Samo strpljivo u revanšu!

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011

Bitka za Evropu, džepove pune novca i rušenje tradicije! Osam međunarodnih utakmica i tri i po miliona evra je na talonu, potrebno je „samo” – pokupiti ih.. . Sve što su prokockali u prvoj, pokušaće crno–beli da nadoknade u drugoj partiji pokera, kako bi premijernom pobedom u istoriji nad...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Partizan dočekuje belgijski Genk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2011, 04:06

BEOGRAD -..U revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Evrope u fudbalu, Partizan od 20:45 sati dočekuje belgijski Genk. Prvi meč dobio je Genk sa rezultatom 2:1...Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da će "crno-beli" igrati ofanzivno, ali strpljivo..."Dobro...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stiže jesen? (20:45)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2011

Partizan protiv Genka igra za poslednju rundu Lige šampiona ali i jesenju ulaznicu za Ligu Evrope, u najgorem slučaju. Stanojević traži strpljenje i hladnu glavu, navijači obećavaju pakao gostima, a predsednik Đurić sanjao meč ali ne i krajnji rezultat.

Nastavak na Sportske.net...

UEFA kaznila Vošu zbog nacističkog navijanja

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Avg.2011

Nema milosti UEFA prema srpskim klubovima! Disciplinska komisija evropske kuće fudbala kaznila je Rad i Vojvodinu zbog ispada navijača na utakmicama kvalifikacija za Ligu Evrope. Građevinari će morati da plate 1.000, a Novosađani 25.000 evra!. UEFA je u FSS prosledila obrazloženje kazni koje mora...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.