Srnić: Šest bodova prednosti ne znači mnogo u ovakvom sistemu

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić: "Šest bodova prednosti ne znači mnogo u ovakvom sistemu"

Dve nedelje uoči početka prolećnog dela sezone u Superligi Slavoljub Srnić ističe da šest bodova prednostu u odnos na Partizan ne znači mnogo i apostrofira važnost mečeva koji dolaze pre "večitog" derbija.

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da ga raduje pojačana konkurencija u timu, kao i da veruje da će ekipa igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo.

"Ekipa deluje dosta dobro i mislim da će biti sve bolje kako vreme bude odmicalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Došlo je mnogo igrača. Dobra konkurencija je dobra i za klub i za igrače, dobra je da napreduješ. Igraće onaj koga šef odabere da igra. Nisam uplašen za mesto u timu. Trudim se, dajem sve na svakom treningu", rekao je Srnić agenciji Beta na Pafosu.

Zvezda se priprema na Kipru za nastavak sezone, 18. februara. Crveno-beli će već u trećem kolu prolećnog dela šampionata igrati protiv prvog pratioca na tabeli i "večitog" rivala Partizana.

"Iskreno, ne razmišljamo o derbiju, već o svakoj narednoj utakmici, kao što smo radili i u prvom delu prvenstva. Prvo imamo Novi Pazar, pa Bačku. Bitno je da pobedimo u te dve utakmice, pa ćemo onda da razmišljamo o derbiju", rekao je Srnić.

Zvezda trenutno ima šest bodova prednosti.

"Bitno je da je prednost, sad da li je malo... Nije kao prošle godine, ali je dobro da imamo prednost. Ne znači to mnogo, pogotovu u ovakvom sistemu takmičenja, ali probaćemo to da povećamo", rekao je Srnić.

Crveno-beli će u ponedeljak odigrati treću kontrolnu utakmicu na Kipru a protivnik će im biti ekipa Arisa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srnić: Jaka konkurencija? Ne bojim se

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2017

„Nisam uplašen za mesto u timu“, rekao krilni fudbaler..Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je da ga raduje pojačana konkurencija u timu, kao i da veruje da će ekipa igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo...„Ekipa deluje dosta dobro i mislim da će biti sve bolje kako vreme bude...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ristić zbog povrede zgloba propušta start drugog dijela sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2017, 16:39

Mladi fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić povrijedio je danas na treningu ligamente skočnog zgloba i predstoje mu tri nedjelje pauze, saopšteno je na sajtu kluba...To praktično znači da će Ristić propustiti start proljećnog dijela sezone i utakmice protiv Novog Pazara i Bačke, ali će biti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.