Snimak mu došao glave: Brutalni Kosta kažnjen tri meča

Izvor: Sportal.rs, 29.Jan.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak mu došao glave: "Brutalni" Kosta kažnjen tri meča

Fudbaler Čelzija i reprezentativac Španije Dijego Kosta kažnjen je sa tri meča neigranja zbog oštrog starta na revanš utakmici polufinala Liga Kupa Engleske protiv Liverpula.

Naime, Kosta je posle jednog duela namerno nagazio nogu nemačkog internacionalca Emrea Čana i samo pukom srećom vazista Liverpula nije teže povređen.

Ovaj krvnički start španskog reprezentativca promakao je čak četvorici sudija, ali su nakon pregledanog snimka čelnici Premijer lige ustanovili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da je prekršaj postojao i da zbog toga Kosta mora biti sankcionisan.

Povodom kazne se oglasio i sudija Majkl Oliver koji je propustio priliku da isključi Kostu u pomenutom meču, rekavši da je video start Španca odmah bi ga isključio, jer je u pitanju prekršaj sa namerom da se povredi protivnički igrač.

Tako će Čelsi najverovatnije biti lišen usluga svog najboljeg napadača i trenutno prvog strelca Premijer lige u možda odlučujućem meču za pohod na šampionsku titulu protiv Mančester sitija koji se igra u subotu na "Stamford bridžu".

Španac ima pravo žalbe na kaznu, a ishod će biti poznat pre derbi meča u subotu.

(Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.