Siti od Mendija pravi najskupljeg defanzivca u istoriji!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti od Mendija pravi najskupljeg defanzivca u istoriji!

Lekip javlja da je posao završen

Otišao je Aleksandar Kolarov, a Mančester Siti više nema vremena da čeka. Lekip piše da je ponuda od 57.500.000 evra otišla na adresu Monaka i da je dogovor sklopljen! Dakle, Mendi će postati najskuplji defanzivac u istoriji pošto će srušiti rekord Kajla Vokera koji je ovog leta prešao u Mančester Siti za 57.000.000 evra.

To znači da će Siti imati u postavi tri najskuplja defanzivca u istoriji, jer će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na štoperu igrati Džon Stouns koji je plaćen 55.600.000 evra. A dodajmo i to da Siti planira da dovede u klub i Danila iz Reala za sumu 30.000.000 evra.

Šta reći...

Pominje se da će Mendi otići u Mančester u naredna dva dana i potpisati ugovor. On nije bio u timu Leonarda Žardima na prijateljskom meču protiv Sportinga.

Pep Gvardiola je jasno istakao da mu baš trebaju bekovi, da mora da se radi odmah na tome, a bogati džepovi su proradili i očigledno mu uslišili molbu.

Doći će 23-godišnji Mendi koji je briljirao prošle sezone. Igrao je 39 mečeva za Kneževe, a ranije je nastupao tri godine za Marselj. Ponikao je u čuvenoj školi Le Avra, odakle su recimo potekli Pol Pogba, Dimitri Paje, Stiv Mandanda, Šarl Nzogbija, Lasana Dijara i Rijad Marez.

Inače, pominje se da je Siti došao do Mendija tek posle četvrte poslate sume, što znači da je Monako bio veoma tvrd u pregovorima. Pominjalo se da su odbili 50.000.000 evra, pa da će za Mendija biti dovoljno 55.000.000 i na kraju je moralo da se ide 2.500.000 evra preko toga.

Gvardiola će biti zadovoljan ovim potezom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao dogovor, Kolarov može da odahne, Siti doveo drugog najskupljeg defanzivca u istoriji!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2017

Kada se Čelsi umešao, Pep povećao ponudu kako bi sprečio iznenađenje. Igrač stiže u ponedeljak u Englesku, a Kolarov će imati odrešene ruke za željeni povratak na Apenine...Transfer je konačno dogovoren, Benjamin Mendi je novi igrač Sitija. Tačnije, to će postati kada prođe prekosutra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.