Siti opet doveo defanzivca i opet oborio rekord!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti opet doveo defanzivca i opet oborio rekord!

Posle desnog beka, "građani" kupili i levog.

Foto: Guliver/Getty images/Richard Heathcote

Rekord za rekordom!

Transfer Kajla Vokera iz Totenhema u Mančester siti bio je najskuplji ikada za jednog odbrambenog igrača, ali je potrajao svega nekoliko dana.

Novi rekorder je Bendžamin Mendi koji će takođe ubuduće nastupati za "građane".

Posle 51,3 miliona evra Totenhemu za desnog beka, Siti je Monaku platio 57,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za 23-godišnjeg levog beka.

Mendi je doveden kao zamena Aleksandru Kolarovu, koji će karijeru nastaviti u Romi.

Iako dolazak reprezentativca Francuske u ekipu Pepa Gvardiole još nije ozvaničen, već danima se piše o njemu, a ugledni francuski list "L'Ekip" navodi da su se klubovi dogovorili oko obeštećenja.

BREAKING: Manchester City and Monaco have agreed a fee of €57.5m (£51.6m) for left-back Benjamin Mendy (23) today. [L'Equipe] pic.twitter.com/L4LxOoJKFM

— City Watch (@City_Watch) July 21, 2017

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zizu potvrdio još jedan odlazak iz Reala!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2017

Zinedin Zidan potvrdio odlazak Brazilca...Fudbalski klub Real Madrid ostaće bez još jednog igrača, pošto je Zinedin Zidan potvrdio da Danilo takođe odlazi...Desni bek će najverovatnije u toku sutrašnjeg dana otputovati u Mančester na lekarske preglede, a potom će se pridružiti ekipi Pepa Gvardiole...Zizu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.