Serena: Kopiram ga, ipak je on Rodžer

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena: Kopiram ga, ipak je on Rodžer

Prva teniserka sveta Serena Vilijams priznala je da kopira Rodžera Federera kada god se nađu blizu jedan drugom na terenu.

Na mnogim turnirima igra se istovremeno i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, tako je na Gren slemovima, pa je česta situacija da vrhunski igrači i igračice treniraju na zajedničkim terenima.

Amerikanka je posle plasmana u drugo kolo US opena priznala da u tim situacijama redovno posmatra Švajcarca.

„Uvek gledam preko ograde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i razmišljam ’Šta on radi?’. Uvek ga ’špijuniram’. Kažem sebi ’Ok, možda bi trebalo to da uradim, ili ono drugo. Oh, sada je napravio pauzu’. To ekstremno odvlači pažnju – stvarno često gledam šta radi. Mislim, ipak je on Rodžer“, priznala je Serena.

Očigledno joj dobro ide jer je već osvojila 21 Gren slem titulu i u Njujorku ima priliku da kompletira sezonski Gren slem.

S druge strane, Švajcarac koji igra u sjajnoj formi, stao je na „samo“ 17 trofeja na najvećim turnirima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.