Senzacionalna trka juniora Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2016, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalna trka juniora Srbije!

Mlađi junior iz Srbije Elzan Bibić obeležio je miting u Zenici na trci 3.000 metara.

Vremenom 8:01,90 minuta zasenio je i seniore i poboljšao dva državna rekorda.

Nova nada srpske atletike oborila je državni rekord za starije juniore (on još nije stariji junior) i ima trenutno prvo vreme u svom uzrastu u svetu.

PRVI NA SVETU

Koliku Bibić ima moć u nogama ove sezone govori i podatak da je pre godinu dana na 3.000 metara trčao osam minuta i 19 sekundi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što dovoljno govori da trenutno, ovaj momak nema granice kada je u pitanju spuštanje rezultata.

Bibić je trenutno prvi mlađi junior na svetskim rang listama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Novi rekord Bibića, pobede Terzićeve i Kolašinca

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2016

Novi pazar – Atletičar Novog Pazara Elzan Bibić pobedio je u trci na 1.500 metara u finalu seniorskog Kupa Srbije u Sremskoj Mitrovici, postavivši istovremeno državni rekord za mlađe juniore. On je pretrčao stazu za 3:47,40 minuta, što je njegovo vrijeme karijere i za 17 stotinki bolji rezultat...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.