Novi rekord Bibića, pobede Terzićeve i Kolašinca

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rekord Bibića, pobede Terzićeve i Kolašinca

Novi pazar – Atletičar Novog Pazara Elzan Bibić pobedio je u trci na 1.500 metara u finalu seniorskog Kupa Srbije u Sremskoj Mitrovici, postavivši istovremeno državni rekord za mlađe juniore. On je pretrčao stazu za 3:47,40 minuta, što je njegovo vrijeme karijere i za 17 stotinki bolji rezultat od dosadašnjeg rekorda Srbije, koji je osam godina bio u vlasništvu Nemanje Cerovca. Najbolja na 1.500 metara u konkurenciji seniorki bila je Amela Terzić sa 4:27,97 minuta. Ona je neposredno prije >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << trke doputovala iz španske Huelve, gdje je dan ranije istu deonicu pretrčala za sjajnih 4:05,53. Haris Ajdarević je u disciplini 3.000 metara osvojio četvrto mjesto zaustavivši štopericu posle 8:58,98 minuta. Najkvalitetniji rezultat prvog dana ostvario je bacač kugle iz Sjenice Asmir Kolašinac, koji je pobedio daljinom od 20 metara i 33 centimetara. Drugog dana takmičenja u Sremskoj Mitrovici očekuju se nastupi Terzićeve i Bibića na 800, kao i Ajdarevića na 5.000 metara. M. Minić (rtvnp.rs)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

MTB Kup Srbije: Četiri medalje za pazarske bicikliste

Izvor: SandzakPress.net, 06.Jun.2016

Novi Pazar – Biciklisti novopazarskih klubova osvojili su četiri medalje na tradicionalnoj trci Car Konstantin u Niškoj Banji, koja je bodovana za MTB Kup Srbije. Nermin Ćatović iz Trnave pobedio je u konkurenciji mlađih kadeta, a član Novog Pazara Mervan Hanuša bio je treći u uzrastu poletaraca. Takmičar...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.