Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo propušta finale zbog povrede?

Najbolji fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti finale Lige šampiona zbog povrede.

Ronaldo se u srijedu povrijedio na treningu, kada ga je u jednom duelu gurnuo Dani Karvahal na golmana Kika Kasilju.

Kako navodi Marka, Portugalac je poslije jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren.

Najbolji strijelac elitnog takmičenja zbog povrede je već propustio prvi meč polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << protiv Mančester sitija, a bio je pod znakom pitanja i za revanš.

Zanimljivo, Ronaldo je i prije dvije godine, kada su se u finalu sastali isti rivali, takođe bio povrijeđen, ali je ipak odigrao meč i pogotkom iz penala u produžecima doprinio trijumfu Reala 4:1.

Finale Lige šampiona između Reala i Atletika na programu je u od 20.45 sati na San Siru u Milanu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alarm u Madridu - Ronaldo pod znakom pitanja za finale LŠ?! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016

Portugalac je u pratnji doktora napustio današnji trening zbog povrede!..Madridski mediji Marka i As preneli su da Kristijano Ronaldo danas nije bio u stanju da završi trening i da je napustio teren u pratnji lekara...Ronaldo je posle sudara sa golmanom Kikom Kasiljom pao na travu i sa bolnom grimasom...

Nastavak na Sportske.net...

Od šoka do osmeha: Ronaldo digao Madrid na noge

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016

Španska "Marka" objavila je ranije danas da je Portugalac, posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren. Međutim....Vesti se danas šire munjevito brzo, ali je neobično brz bio i Ronaldo!..Svetski mediji nisu stigli do kraja da upriliče...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.