Ronaldo je najbolji igrač u Evropi za prethodnu sezonu!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo je najbolji igrač u Evropi za prethodnu sezonu!

Kristijano Ronaldo je dobio nagradu za najboljeg igrača u Evropi u prethodnoj sezoni.

Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Portugala, Kristijano Ronaldo, dobio je nagradu za najboljeg igrača u evropskim takmičenjima u prethodnoj sezoni.

Kristijano Ronaldo je u prethodnoj sezoni osvojio Ligu šampiona sa Realom i Evropsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Portugalom, što ga je činilo najvećim favoritom za pomenutu prestižnu nagradu.

Njegovi rivali su bili Antoan Grizman i Geret Bejl.

U ženskoj konkurenciji je najbolja igračica Evrope Ada Hegerberg, Norvežanka koja nastupa za Lion.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očekivano je Ronaldo najbolji igrač Evrope!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016

Najbolji igrač Evrope za prošlu sezonu je Kristijano Ronaldo!..On je pobedio u konkurenciji Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida i klupskog saigrača iz Real Madrida Gereta Bejla...- Ovo je odličan osećaj, presrećan sam, neverovatna sezona iza mene. Ne bi bilo fer da ne kažem i da su njih dvojica...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.