Rajola minirao Pogbin transfer!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola minirao Pogbin transfer!

Samo dva kluba su praktično u igri, a ono što je Pogbina želja se sada čini kao nemoguća misija. Ostala samo još jedna opcija?

Pogba želi u Španiju, prednost daje Barseloni, to nije tajna. Njegova ideja je da odigra još jednu sezonu za Juventus, a onda se u leto 2016. preseli u Kataloniju.

Novi direktor Barse Brajda je o toj mogućnosti razgovarao sa ljudima iz Juventusa koji će najverovatnije prodati Vidala, na njegovo mesto već danas, ako prođe lekarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preglede, stiže Sami Kedira.

Sve bi bilo možda prema planu da nije Mina Rajole. On je u nekim razgovorima sa čelnicima Barse izneo neprihvatljiv zahtev, da Pol Pogba bude najplaćeniji igrač u klubu posle Mesija.

Drugim rečima, plata Francuza bi bila oko 12 miliona evra, neka stotina hiljada više od Luisa Suareza koji prima oko 11.5 milona.

U Barseloni su to odbili, veruju da Pogba mora da se uklopi u platne razrede, on bi imao platu sličnu Nejmarovoj, između 8 i 9 miliona.

Zbog toga su šanse da dođe do dogovora male, a pojavio se Real Madrid. Zidan je jasno čovek za vezu, "Los Blankosi" žele Pogbu, navodno mu nude oko 10 miliona evra godišnje, i to za ugovor od pet sezona.

Ni tu ne bi bio najplaćeniji posle Ronalda, ali bi bio blizu Gareta Bejla.

E sada, da li Rajola to radi sa željom da Pogbu uputi ipak u Pariz što bi bi astronomski transfer, ili možda čeka Siti, teško je reći. Tek, Pogba u njega ima puno poverenja, na njegov nagovor je došao u Torino, odnosno prihvatio ponudu Juventusa, a i odbio ugovor sa "Najkom".

Naime, oni su mu nudili 3 miliona evra po sezoni, ali Rajola smatra da je to malo i da moraju da ga izjednače sa Ronaldom, odnosno da zaslužuje duplo više. Zbog toga je praktično odluka o tehničkom sponzoru Pogbe odložena dok ne potpiše novi ugovor.

Mnogo je spekulacija, ako Juve proda Vidala i ako ode Pirlo, može se desiti da Pogba ostane još sezonu, ali Rajola smatra da treba prihvatiti najbolju ponudu. On je to rekao privatno i lepoj Lauri Barijales, voditeljki na Juventusovoj klupskoj televiziji.

"Gde će Pogba? Tamo gde ponude najviše, poručio je Rajola.

Rasplet sledi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.