Rajko ostao i bez drugog trofeja, Stojke ga uzeo! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajko ostao i bez drugog trofeja, Stojke ga uzeo! (video)

Sezona u Izraelu završena je utakmicom finala Kupa, u kojoj je kao pobednik izašla ekipa Stojkovićevog Makabija iz Haife!

Za nas je ova utakmica bila posebno zanimljiva, jer su na suprotnim stranama bili naši najbolji golmani, Vladimir Stojković i Predrag Rajković, koji se zbog borbe za ovaj trofej nisu pojavili na okupljanju našeg nacionalnog tima za meč protiv Kiprana.

Bilo je neizvesno do samog kraja, a ekipa Makabija iz Haife, čiju mrežu čuva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vladimir Stojković na kraju je slavila rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je iskusni Ludovik Obranjak, koji je u 36. minutu meča savladao Predraga Rajkovića.

Makabi Haifa je do kraja meča sačuvao minimalnu prednost i tako sezonu okončao sa osvojenim trofejom nacionalnog Kupa.

S druge strane, Makabi iz Tel Aviva je najpre izgubio šampionsku trku sa novim prvakom, Hapoel Ber Ševom, a večeras je ostao i bez drugog očekivanog trofeja.

Podsetimo, proteklog vikenda, ove dve ekipe su se sastale i u poslednjem prvenstvenom kolu, kada je Makabi iz Tel Aviva savladao Haifu čak sa 6:0, ali bez Vladimira Stojkovića na terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković uzeo Rajkoviću kup Izraela (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2016

Makabi Haifa savladao imenjaka iz Tel Aviva u finalu sa 1:0..Makabi Haifa je uspeo da vrati kup Izraela u svoje vitrine posle ravno 18 godina, a uspehu Zelenih, koji su slavili sa 1:0 u velikom finalu, u mnogome je doprineo i srpski golman Vladimir Stojković, koji je bez greške sačuvao mrežu na ovom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.