Rajan Džimo na debiju ušao u istoriju UFC, nokautirao protivnika za sedam sekundi!

Izvor: Blic, 22.Jul.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajan Džimo na debiju ušao u istoriju UFC, nokautirao protivnika za sedam sekundi!

Neverovatan debi imao je kanadski UFC borac Rajan Džimo koji je u prvom meču nokautirao Entonija Peroša za samo sedam sekundi, izjednačivši rekord u brzini nokauta.

Posle blistave karijere u kanadskom MFC-u, Džimo je kročio na veliku scenu na takav način da je sebi obezbedio publicitet i poštovanje budućih protivnika.

Na UFC 149 u Kalgariju, Džimo je ušao u ring protiv Peroša ni ne sluteći da će prvi udarac ujedno biti i fatalan po njegovog protivnika koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je posle sedam sekundi ležao u ringu bez svesti.

"Veoma sam srećan i uzbuđen. Radi se o velikom i snažnom protivniku, na koga sam prvi morao da krenem", rekao je Džimo posle meča.

Predsednik UFC Dejna Vajt oduševljeno je ispratio debi 30-godišnjeg borca.

"Wow! Džimo je upravo izjednačio rekord UFC-a u kategoriji najbržeg nokauta", napisao je Vajt na Tviteru.

Džimov bilans je sada 17-1 i 1-0 u UFC-u. Zanimljivo je da je ovaj borac na svom debiju u ovom sportu doživeo nokaut ali je on imao samo pozitivno dejstvo na njega, pošto ga je naterao da se izdigne, usavrši i postane jedan od najboljih boraca u lakoj kategoriji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ušao u istoriju, nokautirao protivnika za sedam sekundi!

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2012

Nevjerovatan debi imao je kanadski UFC borac Rajan Džimo koji je u prvom meču nokautirao Entonija Peroša za samo sedam sekundi, izjednačivši rekord u brzini nokauta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.