Izvor: HotSport.rs, 14.Jul.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTANAK: Milan Mačvan napušta Partizan, sledi odlazak u Italiju

Verovatno najbolji i najproduktivniji košarkaš Partizana iz prošle sezone, Milan Mačvan, rastaje se sa crno-belim klubom.
Sjajni krilni centar i bivši reprezentativac Srbije karijeru će nastaviti u Italiji, u dresu Armanija iz Milana piše Gazeta delo Sport.
Čelnici trofejnog italijanskog kluba i menadžeri srpskog košarkaša nalaze se na pragu dogovora oko prelaska iskusnog igrača u tabor “Manekena“.
Mačvanu je na kraju prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezone istekao ugovor sa najtrofejnijim srpskim košarkaškim klubom i on će u tabor “Manekena” stići kao slobodan igrač.
Mačvan će u Armaniju odmeniti Nikolu Melija koji je juče stavio paraf na ugovor sa nemačkim prvakom, ekipom Bamberga.
Tokom prošle sezone Mačvan je u ABA ligi prosečno beležio 11,7 poena, 7,8 skokova i 2,6 asistencija po utakmici.
Mačvan je, takođe, proglašen i za MVP-ija finalne serije domaće Superlige u kojoj je Partizan poražen od Crvene zvezde sa 3:0.
The post RASTANAK: Milan Mačvan napušta Partizan, sledi odlazak u Italiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Armani, daj jedno odelo za Mačvana!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2015

Košarkaš Partizana se sprema za put u Italiju...Kako je i sam nagovestio na kraju sezone, Milan Mačvan se rastaje sa Partizanom...Srpski košarkaš je na putu za Milano, gde bi trebalo da pojača ekipu Armanija, javlja Gazeta delo Sport...Mačvan bi u italijanskoj ekipi trebalo da zameni Nikolo Melija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.