Mačvan pronašao klub?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan pronašao klub?

Milan Mačvan karijeru nastavlja u Italiji. Bivši košarkaš Partizana u završnoj je fazi pregovora sa Armanijem, piše "Gazeta delo Sport".

Strateg milanskog kluba Jasmin Repeša želi da angažuje Mačvana, uveren da bi krilni centar u "gradu mode" mogao da odigra na najvišem nivou.

Sve je izvesnije da će se Mačvan obući dres Armanija , s obzirom da je Nikolo Meli potpisao ugovor sa nemačkim šampionom Bambergom.

Iskusna "četvorka" je proteklu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sezonu u timu Duška Vujoševića okončao sa 11.6 poena, 7.6 skokova i 2.6 asistencija po utakmici u ABA ligi. Što se Super lige Srbije tiče, Mačvan je na 18 utakmica beležio 12.8 poena, osam skokova i 2.1 asistenciju po meču.

Armani je već angažovao igrača koji je igrao u Srbiji, Čarlsa Dženkinsa (dve godine bio u Crvenoj zvezdi), koji je skandaloznim i sramnim skandiranjem na proslavi titule vređao upravo Mačvana, da bi se par dana kasnije izvinio uz opravdanje da ga je ponela atmosfera.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.