Primera: Kad je teško - Mesi!

Izvor: Sportal.rs, 02.Feb.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Kad je teško - Mesi!

Lionel Mesi se još dublje podvukao pod kožu navijačima Barselone novim spasonosnim golom po Katalonce, kojim je tim Luisa Enrikea zadao konačan udarac odličnom Viljarealu na "Kamp Nou" u 21. kolu Preimere - 3:2.

Ikona kluba je na vrhuncu najuzbudljivijeg dela meča došla u posed "ničije" lopte i sa same ivice kaznenog prostora desnom, slabijom nogom, sjajno pogodila gornji levi deo gola iskusnog Serhia Asenja.

Gol argentinskog velemajstora možete pogledati OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Samo četiri minuta pre pogotka Mesija, situacija nije bila nimalo prijatna po "blaugranu", jer je Viljareal iznenađujuće vodio rezultatom 2:1! I to drugi put na utakmici.

Najpre je Čerišev refleksnim postavljanjem noge skrenuo loptu u gol Klaudija Brava, da bi Nejmar u bukvalno poslednjim sekundama pogodio nebranjenu mrežu posle udarca Rafinje.

Novo vođstvo gostima obezbedio je sjajni Vieto i "žuta podmornica" je isplivala na površinu. Ipak, Katalonci su u ekspresnom roku "ispalili" dva "torpeda" i poslali je na dno odakle više nije uspela da se iskobelja.

Pored Mesija, istakao se i sve bolji Brazilac Rafinja, kreator šanse kod prvog pogotka i strelac dugog za Barsu.

Samo dva minuta posle njegovog gola za 2:2, Mesi je još jednom razgalio navijače fenomenalnim golom vrednim tri boda.

Barselona je ponovo prišla Realu na bod odstojanja, s tim da Madriđani imaju meč manje.

(Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.