Poraz dubla Zimonjić – Bozoljac, Česi vode 2:1

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Apr.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz dubla Zimonjić – Bozoljac, Česi vode 2:1

Teniska reprezentacija Češke povela je u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Srbije sa 2:1, pošto su u dublu Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca sa 6:4, 6:2, 7:6 (7:4).
U nedelju od 13 sati Janko Tipsarević igra protiv Tomaša Berdiha, a ukoliko bude potrebno na teren će kasnije izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Viktor Troicki i Radek Štepanek.
Plasman u polufinale obezbediće reprezentacija koja prva dođe do tri pobede. U prvom setu vođena je velika borba, a seriju brejkova prekinuo je češki par i poveo sa 1:0.
Štepanek i Berdih bili su još ubedljiviji u nastavku meča, kada su dva puta oduzeli servis srpskim teniserima.
Treći set počeo je savršeno po srpski dubl. Zimonjić i Bozoljac napravili su brejk, uspeli da dobiju po jedan servis gem i povedu sa 3:0.
Česi se nisu predavali, uspeli su da se vrate u igru, a iako je Bozoljac na svoj servis imao 40:0, protivnik je vezao čak pet vezanih poena i izjednačio.
Mogli su izabranici Bogdana Obradovića da smanje rezultat na 2:1 u setovima, ali je meč ušao u traj brejk gde su domaći teniseri nošeni publikom iskoristili prvu meč loptu i došli do novog vođstva.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Bozoljac poraženi, Češka vodi 2:1 protiv Srbije!

Izvor: Blic, 07.Apr.2012

Srpski dubl Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac poražen je u četvrtfinalu Dejvis kupa od češkog para Tomaš Berdih/Radek Štepanek sa 3:0 u setovima (6:4, 6:2, 7:6 (4) ) drugog dana duela koji se igra u Pragu. Češka sada vodi sa 2:1, dok će Srbija imati priliku za pobedu u nedelju kada će Janko...

Nastavak na Blic...

Bozoljac: Česi bolji u ključnim trenucima

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Apr.2012

Posle poraza u dublu Ilija Bozoljac rekao je da je češki par u meču četvrtfinala Dejvis kupa došao do pobede jer se bolje snalazio u odlučujućim poenima.. – Česi su bili čvršći i snalažljiviji na terenu. Jednostavno, čini mi se da su igrali bolje od nas u ključnim trenucima, kada se rešavalo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Dok Janko igra, Nole gleda SAD

Izvor: B92, 08.Apr.2012, 16:15

Dok selekcija u Pragu Srbije igra protiv Češke u Dejvis kupu, prvi reket sveta Novak Đoković nalazi se u Monte Karlu, gde gleda drugi duel u istom takmičenju...Đoković je tako u vreme dok je Janko Tipsarević igrao protiv Tomaša Berdiha, viđen na duelu Francuza i Amerikanaca u Kneževini...Najbolji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.