Pobednik zaustavio Jokića (video)

Izvor: MVP.rs, 19.Feb.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik zaustavio Jokića (video)

Letonac je osvojio takmičenje u veštini.

Prethodne noći na Ol star vikendu u Nju Orleansu srpski centar Nikola Jokić je imao novi nastup. On je učestvovao u takmičenju u veštini, gde je stigao do drugog kruga. On je u prvoj rundi eliminisao Entonija Dejvisa, a nakon toga ga je porazio Kristaps Porzingis.

Takmičenje u veštini se sastojalo u savladavanju tri zadatka. Prva prepreka bilo je probacivanje lopte kroz vertikalno postavljeni obruč, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << zatim polaganje na drugom delu terena i na kraju uspešan šut iza linije 7.24 metara.

Pobednik je u prvoj rundi bio bolji od Demarkusa Kaznsa, zatim od Jokića, dok je u finalu savladao Gordona Hejvorda. Trijumfom zvezde Niksa visoki igrači su nastavili dominaciju u ovom takmičenju, s obzirom da je prošle godine trofej osvojio Karl-Entoni Tauns.

TAKMIČENJE U VEŠTINI

Četvrtfinale

Gordon Hejvord - Džon Vol

Ajzea Tomas - Devin Buker

Nikola Jokić - Entoni Dejvis

Kristaps Porzingis - Demarkus Kazns

Polufinale

Gordon Hejvord - Ajzea Tomas

Kristaps Porzingis - Nikola Jokić

Finale

Kristaps Porzingis - Gordon Hejvord

(foto: Andrew D. Bernstein / NBAE via Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.